Urfarm Feta Peynirinin yapımı için kullanılan sütün lezzeti, sütü sağlayan hayvanın nerelerde otladığıyla doğru orantılıdır. Hayvanın otlatıldığı yer, kullanılacak sütün inek mi, yoksa koyun mu olduğu, sütteki yağ oranı, peynirde kullanılacak mayanın türü, kullanılan tuz miktarını dahi etkiler. Koyunlar, meralarda doğal ortamda yayılarak beslenmekte olup, otomatik ve hijyenik sağımhanelerde sağım yapılmaktadır.
TAM YAĞLI OLGUNLAŞTIRILMIŞ URFARM TULUM PEYNİRİ
Şanlıurfa'nın geleneksel lezzetlerini ve üretim tekniklerini yaşatan Urfarm olarak, sizlere bölgeye özgü tulum peynirimizi sunuyoruz. Tulum peynirimizi, Şanlıurfa'nın benzersiz iklimi ve topraklarında yetişen hayvanların sütünden, atalarımızdan miras kalan yöntemlerle üretiyoruz.
Bu sayede, peynirlerimizde yöremizin doğallığını ve eşsiz lezzetini bulacaksınız.
Soflarınıza Tulum Peyniri ile Lezzet Katın
Her bir parça peynir, Şanlıurfa'nın kendine özgü tatlarını ve zanaatını yansıtacak şekilde, büyük bir titizlikle hazırlanır ve olgunlaştırılır. Geleneksel tulum peynirinin kendine has yoğun ve zengin tadını korurken, modern hijyen standartlarına da sadık kalıyoruz.
Bu eşsiz lezzet, kahvaltı sofralarınıza, mezelerinize ve yemeklerinize ayrı bir zenginlik katacak.
Üretim süreci, yüksek kaliteli koyun sütü ve geleneksel yöntemlerin birleşimiyle gerçekleşir. Bu yöntemler, peynirin kendine özgü lezzetini ortaya çıkarır. Sofralarınıza Tam Yağlı Olgunlaştırılmış Tulum Peyniri ile hem sağlık hem de lezzet katın; klasik ve modern tariflerle yaratıcı sunumlar yapın.